menu Home chevron_right
Artist Profile

The Shindellas

dradministratie | 16 oktober 2022

The Shindellas

In de wereld van The Shindellas bestaat toeval niet. De samensmelting van de getalenteerde dames Kasi Jones, Tamara Chauniece en Stacy Johnson is geen willekeurige samenloop van omstandigheden. Achter deze unieke creatie staan twee doorgewinterde industrieleiders: Chuck Harmony en Claude Kelly.

Chuck Harmony en Claude Kelly, met een indrukwekkende staat van dienst in de muziekindustrie en talloze Grammy-nominaties voor hun werk met artiesten als Jazmine Sullivan, Miley Cyrus, Bruno Mars, Rihanna en Fantasia, hebben deze drie getalenteerde vrouwen bij elkaar gebracht. Het resultaat? The Shindellas, een powerhouse dat sinds 2017 actief is en nu klaar lijkt te zijn om de wereld te veroveren.

Met een muzikale stijl die ze zelf omschrijven als “New American Soul” en een knipoog naar de artiesten van weleer, brengen The Shindellas een frisse en eigentijdse sound naar voren. Hun debuutalbum, getiteld “Shindo”, bevat 14 nummers, waarvan “Money” de eerste single is.

In het hart van Nashville brengt Shindo de onmiskenbare klanken van R&B, doordrenkt met de unieke stempel van The Shindellas. Deze dames zijn klaar om hun muzikale erfenis te vestigen en de wereld te laten kennismaken met hun onderscheidende en soulvolle geluid.

Written by dradministratie

This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Nieuwsbrief

  • cover play_circle_filled

    Danceradio
    Dance Radio Amsterdam

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play

LIVE RADIO!

KLIK OP DE PLAY BUTTON HIERONDER