menu Home chevron_right
Artist Profile

TGT

dradministratie | 16 oktober 2022

TGT

Maak kennis met TGT, een buitengewone groep bestaande uit drie mannen die de muziekindustrie door en door kennen: Tyrese, Ginuwine en Tank. Deze heren hebben stuk voor stuk een indrukwekkende carrière op hun naam staan, maar hun gezamenlijke reis belooft nog veel meer.

Tyrese, Ginuwine en Tank, drie vrienden met een gedeelde passie voor muziek, besloten hun krachten te bundelen als TGT. In 2013 brachten ze hun debuutalbum “Three Kings” uit. Ondanks hun individuele successen viel het album tegen, met minder dan honderdduizend verkochte exemplaren. Deze tegenvaller dwong de mannen tot bezinning en strategieheroverweging.

Na een paar jaar van bezinning en individuele projecten, hebben de mannen besloten om opnieuw samen te komen en te werken aan een langverwacht tweede album. Momenteel zijn ze druk bezig met de opnames, met de hoop om in 2024 hun fans te trakteren op een nieuwe muzikale ervaring van TGT.

De mannen van TGT, met hun diepgaande kennis en ervaring, streven naar meer dan individueel succes. Samen willen ze opnieuw het muzikale landschap veroveren en hun unieke stempel drukken op de industrie. Houd je vast, want TGT is klaar om hun fans te verrassen met een nieuw hoofdstuk in hun opmerkelijke muzikale reis.

Written by dradministratie

This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Nieuwsbrief

  • cover play_circle_filled

    Danceradio
    Dance Radio Amsterdam

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play

LIVE RADIO!

KLIK OP DE PLAY BUTTON HIERONDER