menu Home chevron_right
Artist Profile

October London

dradministratie | 16 oktober 2022

October London: Een Kunstenaarsprofiel

Ontmoet de sensatie van 2023, October London, geboren in Indiana op 17 oktober. Hij overstijgt simpelweg de labels van schrijver, zanger en producer; October London is een multidimensionaal talent met een uniek verhaal.

Ondanks dat zingen niet zijn initiële ambitie was, heeft het lot October London een ander pad gewezen. In 2018 tekende hij een opmerkelijke deal bij Doggystyle Records, het label van niemand minder dan Snoop Dogg. Zijn betrokkenheid als schrijver en producer op “Bible Of Love,” het album van Snoop Dogg, vestigde meteen zijn naam in de muziekwereld.

Het jaar 2018 markeerde de release van het popachtige album “Wave” en de mixtape “4 Play (The Sexplicit Ep).” Hoewel deze projecten misschien wat onder de radar bleven, is October London’s nieuwste set, getiteld “The Rebirth of Marvin,” een regelrechte triomf, met een toppositie in de Amerikaanse albumcharts.

De eerste single van dit album, “Back To My Place,” belichaamt de essentie van October London’s kunstenaarschap. Hoewel de invloeden van Marvin Gaye merkbaar zijn, is het October London die zijn unieke kwaliteiten tentoonspreidt. Deze ballade, doordrenkt met emotie, bezorgt je kippenvel en laat je smachten naar meer.

October London’s reis is verre van voltooid; feitelijk is deze pas net begonnen. Zijn artistieke horizon lijkt grenzeloos, en hij blijft het muzikale landschap verrijken met zijn onderscheidende geluid en onmiskenbaar talent. Houd October London in de gaten, want zijn kunstenaarschap belooft nog vele verrassingen en hoogtepunten in de toekomst.

Written by dradministratie

This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Nieuwsbrief

  • cover play_circle_filled

    Danceradio
    Dance Radio Amsterdam

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play

LIVE RADIO!

KLIK OP DE PLAY BUTTON HIERONDER