menu Home chevron_right

Murphy Dekker


Stap in de wereld van Benny Brown, een legendarische radio DJ wiens reis begon in de vroege jaren 80, temidden van de radiopiraterij die Nederland in zijn greep had. Terwijl de piraterij floreerde, maakte Benny zijn entree in de radio-industrie, een wereld die hij al snel omarmde met passie en toewijding. Maar dat was niet het enige hoofdstuk in zijn leven, want in datzelfde jaar vond hij zijn plek in de bancaire sector, waar hij ruim drie decennia zou blijven werken.

De muzikale vonk ontstak op Radio Disco Action, waar Benny zijn naam vestigde door samen te werken met grootheden uit de industrie. Het waren de interviews die de deuren openden naar een wereld vol kennis en informatie, die Benny gretig opnam. Gedurende de jaren bleef hij trouw aan zijn geliefde genres, Hip Hop & RnB, die als een rode draad door zijn carrière liepen.

Hoewel hij enkele malen van radiozender wisselde – van Counterpoint FM, WAPS en Airpeace FM tot Royal Radio – bleef hij vastberaden zijn passie volgen. Het creëren van radio shows die hij voelde dat mensen graag wilden beluisteren, werd zijn handelsmerk. In het huidige landschap van de radiowereld is “The B.B.B. Show” een begrip geworden op Dance Radio Amsterdam. Elke maandagavond om 19.00 uur brengt Benny de hitte, de vibes en de muzikale magie die zijn luisteraars betovert.

Benny Brown’s reis is er een van passie, toewijding en doorzettingsvermogen. Zijn liefde voor muziek en zijn vermogen om verhalen te vertellen via de luchtgolven hebben hem een plek gegeven in de harten van luisteraars overal. Een pionier van het radiolandschap, een bankier door de week en een muzikale tovenaar tijdens zijn show, Benny Brown heeft een erfenis opgebouwd die in de geschiedenis van de Nederlandse radio niet zal worden vergeten.


Social profiles

This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Nieuwsbrief

  • cover play_circle_filled

    Danceradio
    Dance Radio Amsterdam

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play

LIVE RADIO!

KLIK OP DE PLAY BUTTON HIERONDER