menu Home chevron_right

Sonny Moreno

DJ DANCE RADIO AMSTERDAM

Biography


Stap binnen in het melodieuze universum van Sonny Moreno, een Dance Radio Amsterdam DJ wiens liefde voor muziek al begon in zijn prille jeugd, verankerd in de betoverende wereld van radio en piratenstations.

Als kind was Sonny al gefascineerd door de eenvoudige 27 mc bakkies, maar het was de magie van piratenstations in Amsterdam die hem volledig betoverde. Zijn vader wees hem op de onschuldige aard van disjockeys, en al snel werd Disco Action, Radio Star, Unique, Kontinu en Counterpoint zijn favoriete radiopiraten.

Het pad van Sonny leidde hem naar Radio Antigoon in Amsterdam Noord, waar zijn passie voor draaien begon dankzij een connectie met een schoolvriend. Na Radio Antigoon volgde Radio Star Amsterdam, waar hij niet alleen achter de draaitafels stond, maar ook op daken stond met knikkende knieën om te helpen bij het opzetten van masten en zenders.

Hoewel de tijd van illegale radio ten einde kwam, bleef Sonny’s liefde voor muziekgenres als R&B, Soul, Soulful Dance en Swingbeat onverminderd sterk. Hij kon het radiomaken niet loslaten en maakte de overstap naar internetradio.

In 2022 ontmoette Sonny Murphy Dekker op Vrije Radio Nederland via Discord, wat uiteindelijk leidde tot een uitnodiging om bij Dance Radio Amsterdam te draaien. Met enthousiasme omarmde Sonny deze kans en ontdekte hij een warme, hechte gemeenschap bij Dance Radio Amsterdam, waar iedereen elkaar kent en oude bekenden herenigd worden.

Met trots beseft Sonny dat hij zijn thuis heeft gevonden bij Dance Radio Amsterdam. Elke vrijdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur deelt hij zijn passie in het programma “Rhythm and Dance Grooves Request.” Je kunt hem bereiken via sonnymorenofunky@gmail.com.

Met een hart vol muziek en een glimlach op zijn gezicht, is Sonny trots deel uit te maken van dit bijzondere team bij Dance Radio Amsterdam. Zijn reis is een viering van muziek, vriendschap en de onuitputtelijke kracht van gemeenschap.


Social profiles


  • Beluister mijn podcast keyboard_arrow_downThis area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Nieuwsbrief

  • cover play_circle_filled

    Danceradio
    Dance Radio Amsterdam

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play