menu Home chevron_right

Sonny Moreno

DJ DANCE RADIO AMSTERDAM

Biography


Sonny begon met een 27MC-bakkie, maar raakte al snel in de ban van de piratenstations uit Amsterdam. Zijn favoriete stations in Amsterdam waren Disco Action, Radio Star, Unique, Continu en later Counterpoint FM. Via een schoolvriend kwam hij bij Radio Antigoon in A’dam-Noord terecht. Daarna voegde hij zich bij het professionelere Radio Star. Behalve de muziek werd Sonny vooral ook gegrepen door de achterliggende techniek. Hij kon het radiomaken niet loslaten en maakte de switch naar internetradio.

In 2022 kwam hij in contact met Murphy Dekker op Vrije radio Nederland via Discord en hij vertelde mij mooie verhalen over zijn tijd met Satellite Empire en Counterpoint en nu bij Dance Radio Amsterdam. Murphy vroeg Sonny of hij bij Dance Radio wilde komen draaien. Daar ondervond hij dat het eigenlijk een piepklein wereldje is, waar iedereen elkaar kent. Sonny is elke vrijdag te horen tussen 20 – 22 uur, met zijn programma Rhythm and Dance Grooves.

Sonny hoor je elke vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur op Dance radio


Social profiles


  • Beluister mijn podcast keyboard_arrow_downThis area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Nieuwsbrief

  • cover play_circle_filled

    Danceradio
    Dance Radio Amsterdam

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play

LIVE RADIO!

KLIK OP DE PLAY BUTTON HIERONDER