menu Home chevron_right

Rocky van der Burg

DJ DANCE RADIO AMSTERDAM

Biography


Rocky van der Burg – DJ bij Dance Radio Amsterdam

Met een warme groet stelt Rocky van der Burg zich voor aan de luisteraars van Dance Radio Amsterdam. In het muzikale landschap heeft Rocky een rijke geschiedenis die teruggaat naar het begin van de jaren 80.

In 1980 bundelde Rocky zijn passie voor muziek met die van zijn familieleden en richtte hij samen met hen de radiozender Satellite in Amsterdam op. Het waren de begindagen van zijn carrière als DJ, waarbij hij dagelijks te beluisteren was als de kenmerkende “Dj Rocky.” In 1983 onderging Satellite een transformatie en kreeg de naam Satellite Empire. Onder deze vlag was Rocky actief als DJ met een dagelijks programma tot 1985.

Deze jaren waren voor Rocky van der Burg fantastisch en vormden de essentie van zijn liefde voor muziek. Als een gepassioneerde liefhebber van funk, disco, en soulmuziek, wist Rocky het publiek te betoveren met zijn unieke draaistijl.

Hoewel de tijd verstreek, bleef het vuur van de muziek in Rocky branden. Speciale evenementen bij Dance Radio Amsterdam zien Rocky vaak als gast DJ. Hier deelt hij graag zijn liefde voor muziek en roept met het publiek mooie herinneringen op uit de gouden jaren van funk, disco, en soulmuziek in de jaren 70 en 80.

Rocky nodigt je uit om mee te genieten en herinneringen op te halen bij Dance Radio. Zijn programma’s beloven niet alleen luisterplezier maar ook een reis terug in de tijd, waar de funky grooves en soulvolle melodieën de soundtrack van het leven vormen.

Veel luisterplezier bij Dance Radio Amsterdam, waar Rocky van der Burg de muzikale tijdlijn verweeft met onvergetelijke klanken en tijdloze herinneringen.


Social profiles


  • Beluister mijn podcast keyboard_arrow_downThis area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Nieuwsbrief

  • cover play_circle_filled

    Danceradio
    Dance Radio Amsterdam

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play