menu Home chevron_right

Risty Collins

DJ DANCE RADIO AMSTERDAM

Biography


Stap binnen in het opwindende muzikale universum van Risty Collins, een talent geboren in het zonnige Suriname en opgegroeid in de bruisende sferen van Amsterdam. In 1977, op twaalfjarige leeftijd, betrad Risty samen met zijn moeder, broers en zussen Nederland en vond al snel een thuis in de hartelijke gemeenschap van Amsterdam.

Muziek is altijd de constante metgezel van Risty geweest, en zijn liefde voor klanken bracht hem al op veertienjarige leeftijd achter de draaitafels op lokale feesten. Het was in 1983 dat hij in aanraking kwam met Radio Disco Action, een ervaring die de deuren naar de radiowereld voor hem opende. Sindsdien heeft Risty zijn unieke geluid laten weerklinken op diverse piraten en legale radiostations, waar zijn passie voor muziek de harten van luisteraars veroverde.

Niet alleen de radiogolven, maar ook de discotheken werden betoverd door Risty’s mix-kwaliteiten, waar hij zijn kunsten met verve ten gehore bracht. Als veelzijdig artiest is Risty niet alleen een bekwame DJ, maar ook een bedreven drummer, die regelmatig optrad met verschillende bandjes.

Het is duidelijk dat muziek door Risty’s aderen stroomt, en zijn brede interessegebieden getuigen van een rijk en veelzijdig leven. Buiten zijn DJ-carrière en drumvaardigheden heeft Risty een passie voor films, auto’s, voetbal, strandwandelingen en reizen.

Bij Dance Radio Amsterdam vindt Risty Collins een thuis dat zijn liefde voor muziek en zijn diverse interesses omarmt. Met blijdschap en tevredenheid deelt hij zijn unieke geluid met het luisterend oor van Dance Radio, een plek waar zijn muzikale reis tot bloei komt. Laat je meenemen door de betoverende klanken van Risty Collins, een DJ wiens muzikale reis een viering is van het leven zelf.


Social profiles


  • Beluister mijn podcast keyboard_arrow_downThis area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Nieuwsbrief

  • cover play_circle_filled

    Danceradio
    Dance Radio Amsterdam

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play

LIVE RADIO!

KLIK OP DE PLAY BUTTON HIERONDER