menu Home chevron_right

Rene Verstreaten

DJ DANCE RADIO AMSTERDAM

Biography


Maak kennis met de muzikale reis van René Verstraeten, geboren in het schilderachtige Limmen als zoon van een naamloze, maar gepassioneerde piraat die jarenlang muziek verzorgde voor Limmen en de omliggende gemeenten. Deze liefde voor het piratenbestaan werd René met de paplepel ingegeven. Toen piraten ook op televisie verschenen, begon zijn vader E.T.L. TV.

Na het vertrek van zijn vader nam Verstraeten het heft in eigen handen en zette zelf zenders aan, eerst op de FM en later ook als E.T.L. TV. In tegenstelling tot zijn vader slaagde René erin wat zijn vader in vele jaren niet lukte. Binnen korte tijd stond de R.C.D. (Radio Controle Dienst) echter op de stoep om de zender in beslag te nemen. Niet veel later richtte René met een aantal vrienden Hitsound FM op, een radiostation in Limmen dat zich specialiseerde in dance muziek. Met de studio aan de rand van het dorp en de hoofdzender aan de andere kant, moesten ze met grootvermogen aanstralen door een bosje heen. Hoewel dit avontuur niet lang duurde, was het een fantastische tijd.

Tegenwoordig is René Verstraeten al 10 jaar actief op Dance Radio, waar hij zijn passie voor muziek deelt op de zondagochtend. Zijn ervaring strekt zich uit van Hitsound Limmen tot Freestyle Oudorp en Bloemendorp Radio Limmen. Naast zijn radiowerk is René ook actief op televisie met E.T.L. TV. Laat je meenemen op een reis door zijn muzikale geschiedenis en geniet van de energie die hij brengt naar Dance Radio Amsterdam.


Social profiles


  • Beluister mijn podcast keyboard_arrow_downThis area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Nieuwsbrief

  • cover play_circle_filled

    Danceradio
    Dance Radio Amsterdam

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play