menu Home chevron_right

Martijn Maas

DJ DANCE RADIO AMSTERDAM

Biography


Betreed de muzikale wereld van Martijn Maas, een Amsterdamse DJ doordrenkt van de levendige klanken van de jaren 80.

Opgroeien in het bruisende Amsterdam van die tijd betekende een onderdompeling in de opwinding van de illegale radiozenders. Deze zenders fungeerden als poorten naar de nieuwste Disco, R&B en Wave muziek, een bron van vernieuwing die nergens anders te vinden was. Voor Martijn was het een ware uitdaging om deze grensverleggende geluiden vast te leggen op de iconische TDK-banden, die wekelijks minstens één tape volledig vulden. De liefde voor muziek groeide onverminderd sterk.

In september 2009 voegde Martijn Maas zich bij de geweldige crew van Dance Radio Amsterdam, waar hij sindsdien zijn passie voor nieuwe muziek deelt in het programma “Back on Track”. Wekelijks trakteert hij de luisteraars op de allernieuwste Edits, Rewinds en Nu Disco, doordrenkt met prachtige klassiekers uit de jaren 80. Zijn show is een levendig eerbetoon aan de muziek die zijn jeugd definieerde.

Martijn draagt niet alleen bij aan wekelijkse shows, maar is ook al jaren een van de samenstellers van de “Danceradio Classic Top 200”. Een lijst die een eerbetoon is aan de geweldige muziek uit zijn jeugd en een waardevolle toevoeging aan de rijke geschiedenis van Dance Radio Amsterdam.

Als je nieuwsgierig bent geworden naar de muzikale reis van Martijn Maas, nodigt hij je trots uit om deel te nemen aan een van zijn aankomende radio shows op Dance Radio Amsterdam. Laat je meevoeren door de tijd en geniet van een unieke mix van nieuwe geluiden en tijdloze klassiekers, samengesteld met passie en ervaring.


Social profiles


  • Beluister mijn podcast keyboard_arrow_downThis area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Nieuwsbrief

  • cover play_circle_filled

    Danceradio
    Dance Radio Amsterdam

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play