menu Home chevron_right

Guno

DJ DANCE RADIO AMSTERDAM

Biography


Maak kennis met Guno, waar muziek niet slechts een passie is, maar een levenslange liefde die begon in de bruisende tachtiger jaren.

In zijn jeugd struinde Guno de platenzaken Rhythm Import, Boudisque en Attalos af voor de nieuwste importplaten, waarmee hij vervolgens de buurthuizen, schoolfeesten en later discotheken in Amsterdam deed trillen.

De liefde voor de radio ontwaakte bij W.A.P.S (Wave Amsterdam Power Station), waar hij zijn eigen mixuur had op de zaterdagmiddag. Na enkele jaren van radiostilte begon het bloed weer te stromen, en Guno keerde terug met een duoprogramma bij Amsterdam Funk Channel.

Nu, op Dance Radio Amsterdam, brengt Guno zijn muzikale passie tot leven op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur met zijn programma “Gee Tracks”. Een show doordrenkt van aandacht voor Re Edits & Re-mixes van Soul, Funk & Disco Classics uit de glorieuze jaren ’70 en ’80.

Laat je meevoeren op een muzikale reis waar Guno zijn liefde voor soulvolle klanken deelt en de tijdloze beats van het verleden opnieuw tot leven brengt. Tune in en geniet van de kenmerkende sound van Guno, een DJ die niet alleen platen draait, maar een verhaal vertelt door middel van muziek op Dance Radio Amsterdam.


Social profiles


  • Beluister mijn podcast keyboard_arrow_downThis area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Nieuwsbrief

  • cover play_circle_filled

    Danceradio
    Dance Radio Amsterdam

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play