menu Home chevron_right

Gerrit van der Kolk

DJ DANCE RADIO AMSTERDAM

Biography


Gerrit,  (dikwijls MasterG genoemd) kwam al jaren geleden bij Behind The Grooves terecht. Als fervent luisteraar van de Soulshow, ontdekte hij dat op vrijdag,
een programma met lekkere muziek uit de jaren ‘80 te horen was. Hij deed mee aan een prijsvraag en won. Remco bood aan de prijs langs te brengen, toen bleek dat ze maar 500 meter van elkaar vandaan woonden. Hij werd uitgenodigd om langs te komen in de oude studio in een container en is eigenlijk niet meer weggegaan bij BTG. Sinds 2009 is Gerrit vast onderdeel van het programma, dat bij diverse stations te horen was: ROSA FM, ROSA Digitaal, dB962, JammFM en sinds april 2023 bij Dance Radio. En, nu op de ‘traditionele donderdag’ van 20:00 – 22:00 uur. Hij houdt nauwgezet een database bij van de gedraaide tracks en heeft een eigen item in de show: “Gerrits Disco Hoek”.


Social profiles


  • Beluister mijn podcast keyboard_arrow_downThis area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Nieuwsbrief

  • cover play_circle_filled

    Danceradio
    Dance Radio Amsterdam

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play

LIVE RADIO!

KLIK OP DE PLAY BUTTON HIERONDER