menu Home chevron_right

DJ Flash

DJ DANCE RADIO AMSTERDAM

Biography


Welkom in de dynamische wereld van DJ Flash, ook bekend als Fabian Enser, een meester in de kunst van het mixen en beheerder van diverse muziekgenres. Zijn indrukwekkende reis begon al op jonge leeftijd, en op zijn zesde jaar was het al duidelijk dat plaatjes draaien in zijn bloed zat. Het is geen toeval, want zijn vader deelde dezelfde passie en was destijds ook een DJ.

Rond zijn twaalfde begon DJ Flash zijn muzikale reis in buurthuizen en op schoolfeesten in Amsterdam. Het werd snel duidelijk dat hij niet zomaar een DJ was, maar een talent met uitzonderlijke vaardigheden. Dit talent werd ontdekt tijdens een gastoptreden in de Prinsenhof te Zaandam in de jaren 90, waar Ulrik Saba en DJ Erik E hem opmerkten. Zij gaven hem de kans om zichzelf te bewijzen in de bekende discotheek Metropool in Zaandam, en zo ontwikkelde DJ Flash zich tot de virtuoze DJ die hij vandaag de dag is, mede dankzij de begeleiding van Ulrik Saba en DJ Erik E.

Al snel werd DJ Flash de vaste DJ van discotheek de Metropool, waar zijn bekendheid groeide en het uitgaanspubliek van heinde en verre kwam om te genieten van zijn draaikunsten. Hij draaide in gerenommeerde discotheken door het hele land, waaronder Escape, Marcanti, Imperium, Powerzone, Luxor, en nog veel meer. Achter de DJ-booth stond hij zij aan zij met bekende DJ’s, waar hij het publiek met zijn unieke mixkwaliteiten tot ongekende hoogten wist te tillen.

Momenteel behoort DJ Flash nog steeds tot de besten in het vak, met zijn unieke mixkwaliteiten in genres als R&B, Hip-Hop, Swingbeat, Dance Classics, Mellow House, Bubbling, Jungle-Breakbeats, Ballads, en meer. Zijn impact beperkt zich niet tot de dansvloer; DJ Flash heeft ook zijn stempel gedrukt bij verschillende radiostations, waaronder CityFM, Juize (538), Paradise FM, MART, en JammFM.

Bij Dance Radio Amsterdam deelt DJ Flash zijn ongeëvenaarde passie voor muziek en mixkwaliteiten met het wereldwijde publiek. Stap in de wereld van DJ Flash en laat je meevoeren door zijn unieke en meeslepende geluid.


Social profiles


  • Beluister mijn podcast keyboard_arrow_downThis area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Nieuwsbrief

  • cover play_circle_filled

    Danceradio
    Dance Radio Amsterdam

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play