menu Home chevron_right

DJ Flash

DJ DANCE RADIO AMSTERDAM

Biography


DJ Flash is een DJ/Mixer en beheerst diverse muziekgenres.

Hij werd in de jaren ‘90 tweemaal uitgeroepen tot beste allround DJ. Al toen hij zes was, wilde hij plaatjes draaien. Dat had hij niet van een vreemde, ook zijn vader was DJ. Op twaalfjarige leeftijd begon hij in buurthuizen en scholenfeesten te draaien.

Zijn skills en talent bleven niet onopgemerkt. Tijdens een gastoptreden in de Prinsenhof in Zaandam werd hij ontdekt door Ulrik Saba en DJ Erik E. Zij gaven hem de kans zichzelf te bewijzen in de bekende discotheek Metropool, waar hij zich ontwikkelde tot de DJ die hij nu is. DJ Flash werd de resident DJ in de Zaanse club Metropool. Uitgaanspubliek van heinde en verre kwamen op zijn kwaliteiten af en hij stelde niet teleur. De ster van DJ Flash was rijzende.

Clubs in heel Nederland zagen hem graag komen. Escape, Marcanti, Imperium, Powerzone, Luxor waren slechts een paar plekken waar hij zijn kunsten mocht vertonen. Ook nu is hij nog steeds een van de beste DJ’s met zijn unieke mix van: R&B, hip-hop, swingbeat, dance-classics, mellow house, bubbling, jungle-breakbeats etc. DJ Flash heeft ook bij verschillende radiostations gedraaid: CityFM, Juize (538) Paradise FM, MART en JammFM.

DJ Flash hoor je elke vrijdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur en elke zaterdagnacht van 00.00 tot 02.00 met zijn “Slow mix”.


Social profiles


  • Beluister mijn podcast keyboard_arrow_downThis area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Nieuwsbrief

  • cover play_circle_filled

    Danceradio
    Dance Radio Amsterdam

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play

LIVE RADIO!

KLIK OP DE PLAY BUTTON HIERONDER