menu Home chevron_right

Benny Brown

DJ DANCE RADIO AMSTERDAM

Biography


Stap binnen in de betoverende wereld van geluid met Benny Brown, een levende legende die al meer dan drie decennia lang de radiogolven domineert. Zijn reis begon in de vroege jaren ’80, temidden van de radiopiraterij die Nederland in zijn greep hield. Terwijl Benny zijn stempel drukte op het financiële landschap, ontwaakte zijn passie voor radio.

Het verhaal van Benny begint bij Radio Disco Action, een broeinest van creativiteit waar hij zijn eerste stappen zette in de wereld van de radio. Zijn samenwerkingen met invloedrijke figuren in de industrie lieten al snel zien dat Benny Brown geen gewone DJ was, maar een visionair die de kracht van geluid begreep.

Met scherpe interviews opende Benny deuren die anders gesloten zouden blijven, waardoor hij toegang kreeg tot de diepste geheimen van de muziekindustrie. Elk gesprek, elke beat, elke noot voedde zijn onverzadigbare honger naar kennis, en zijn naam werd synoniem met expertise.

Drie decennia later blijft Benny Brown trouw aan zijn roots, aan de klanken die zijn hart sneller laten kloppen: Hip Hop & RnB. Zijn radio-ervaring is doordrenkt van liefde voor dit genre, en elke show is een reis door de tijd, waarin hij de essentie van de muziek en de verhalen erachter onthult.

Betreed de wereld van Benny Brown op Dance Radio Amsterdam, waar zijn muzikale alchemie en ongeëvenaarde kennis samenkomen. Verwacht niet alleen een DJ, maar een muzikale gids die je meeneemt op een reis vol ritme, soul en onvergetelijke geluiden. Laat Benny Brown je begeleiden op een muzikale reis zoals geen ander.


Social profiles


  • Beluister mijn podcast keyboard_arrow_downThis area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Nieuwsbrief

  • cover play_circle_filled

    Danceradio
    Dance Radio Amsterdam

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play