menu Home chevron_right

Benny Brown

DJ DANCE RADIO AMSTERDAM

Biography


Benny Brown raakte besmet met het radiovirus in de vroege jaren tachtig van de vorige eeuw. Het was de periode dat de radiopiraterij in Nederland hoogtij vierde. In datzelfde jaar ging hij aan de slag in de financiële sector, iets dat hij ruim drie decennia volhield.

Bij het eerste grote radiostation waar hij begon (Radio Disco Action in Amsterdam) maakte hij al snel furore door samen te werken met grote namen in de muziekindustrie. Hij beet zich er volledig in vast en wist moeiteloos tot alle informatie door te dringen door talloze interviews af te nemen. Zo raakte hij bekend met de muziek-business en wist hij feilloos waar Abraham de muziekmosterd vandaan moest halen. Hij bleef de Hip Hop & R&B (waar hij zo van houdt) zijn gehele leven trouw en dat is te horen ook! Benny Brown hoor je elke maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur op Dance radio


Social profiles


  • Beluister mijn podcast keyboard_arrow_downThis area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Nieuwsbrief

  • cover play_circle_filled

    Danceradio
    Dance Radio Amsterdam

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play

LIVE RADIO!

KLIK OP DE PLAY BUTTON HIERONDER