menu Home chevron_right

Alex Visser

DJ DANCE RADIO AMSTERDAM

Biography


Stap in de muzikale wereld van Alex Visser, een doorgewinterde DJ met een muzikale reis die begon bij de legendarische Skyline en Dynex Fm in Zaandam. Met een indrukwekkende staat van dienst van maar liefst 20 jaar bij Dance Radio Amsterdam, heeft Alex zich bewezen als een ware muziekmeester.

Zijn liefde voor muziek gaat verder dan de beats; Alex is een gepassioneerd verzamelaar van Funk, Soul, Swingbeat en R&B. Deze schat aan genres wordt niet alleen gekoesterd door Alex zelf, maar wordt met evenveel enthousiasme gedeeld met de luisteraars van Dance Radio. Zijn shows zijn een sonische reis door de tijd en genres, waarbij hij de rijke geschiedenis van Funk, de emotionele diepgang van Soul, de opzwepende klanken van Swingbeat en de hedendaagse charme van R&B samenbrengt.

Met twee decennia aan ervaring is Alex Visser niet alleen een DJ, maar een ware muzikale architect die de luisteraars meeneemt op een onvergetelijke reis. Zijn unieke mix van muzikale kennis en ongeëvenaarde passie creëert een atmosfeer waarin elke noot, elk ritme en elk moment tot leven komt.

Bereid je voor op een ongeëvenaarde luisterervaring bij Dance Radio Amsterdam, waar Alex Visser de kunst van muzikale verhalen vertellen tot in de perfectie beheerst. Laat je betoveren door de muzikale magie van Alex, een DJ die niet alleen draait, maar een soundtrack creëert voor de momenten die je bijblijven.


Social profiles


  • Beluister mijn podcast keyboard_arrow_downThis area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Nieuwsbrief

  • cover play_circle_filled

    Danceradio
    Dance Radio Amsterdam

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play