menu Home chevron_right

/ 30 december 2023 09:00

The event

Op zaterdag 30 en zondag 31 december 2023, vanaf 9.00 uur ‘s ochtends tot 18.00 uur, nodigen we je uit om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar te verwelkomen met de betoverende klanken van de “Danceradio Top 200”. Dit speciale evenement brengt de energieke beats en de meest geliefde tracks rechtstreeks naar jouw feestelijke viering!

De “Danceradio Top 200” is geen gewone afspeellijst; het is een zorgvuldig samengestelde lijst door onze gewaardeerde luisteraars. Jouw favoriete tracks hebben de weg naar de top gevonden dankzij jouw inzendingen van de meest geliefde top 10 hits. We zijn verheugd om te delen in de muzikale voorkeuren van onze diverse en gepassioneerde gemeenschap.

Of je nu thuis bent, met vrienden samenkomt of je dansschoenen aantrekt voor een solo-dansfeest, de “Danceradio Top 200” belooft een onvergetelijke soundtrack te bieden voor het einde van 2023. Laat je betoveren door de mix van genres, van tijdloze klassiekers tot de nieuwste hits, allemaal gekozen door de mensen die er het meest toe doen – jullie!

Dus, stem af op Dance Radio Amsterdam en sluit het jaar in stijl af met de “Danceradio Top 200”. Laat de muziek de leidraad zijn voor herinneringen, vieringen en anticipatie voor wat het nieuwe jaar in petto heeft. Bedankt voor het delen van jouw muzikale passie en laten we samen een bruisend einde van het jaar vieren!
This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Nieuwsbrief

  • cover play_circle_filled

    Danceradio
    Dance Radio Amsterdam

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play

LIVE RADIO!

KLIK OP DE PLAY BUTTON HIERONDER