menu Home chevron_right

Saturday Tunes
12:00-14:00

Jeroen van den Brink


Scheduled on

perm_contact_calendar schedule access_alarms
Zaterdag 12:00 14:00

Stem af en laat je meevoeren door de onweerstaanbare deuntjes van de BBB show – “The Dem Classics”. Onze getalenteerde radio DJ, Benny Brown, neemt je mee op een nostalgische reis vol klassieke funky tunes die je hart doen dansen.

Iedere maandagavond is een uitnodiging om te genieten van een uitgelezen selectie van muziekgenres die de tand des tijds hebben doorstaan. Bereid je voor op klassieke hip-hop vibes die je hoofd doen knikken, R&B-deunen die je ziel strelen en dansbare ritmes die je laten bewegen.

Of je nu herinneringen ophaalt aan vervlogen tijden of nieuwe favorieten ontdekt, de BBB show belooft een sonische ervaring te bieden die je niet snel zult vergeten. Stem af, laat jezelf onderdompelen in de tijdloze klanken en voel de energie van de classics die tot leven komen.

Benieuwd naar de ritmes die je te wachten staan? Zorg ervoor dat je je radio afstemt op onze frequentie op maandagavonden. BBB show – “The Dem Classics” is de plek waar muzikale nostalgie en hedendaagse vibes samenkomen voor een unieke luisterervaring.This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Nieuwsbrief

  • cover play_circle_filled

    Danceradio
    Dance Radio Amsterdam

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play

LIVE RADIO!

KLIK OP DE PLAY BUTTON HIERONDER